Sponsors en vrienden

van Eindhoven Culinair

Sponsors van Eindhoven Culinair

Met een gemiddeld bezoekersaantal van 20.000 culinaire fijnproevers is Eindhoven Culinair sinds jaar en dag het grootste culinaire evenement in de regio. Veel Eindhovenaren reserveren tijdens het Pinksterweekend één of meer dagen in hun agenda voor een middag of avond Buiten Gewoon Genieten.

Wij bieden sponsoren een prachtig platform om zich te presenteren aan de bezoekers van Eindhoven Culinair. En met het nieuwe evenement Business Culinair, goed voor zo’n 750 tot 1.000 zakelijke gasten, wordt het nog interessanter om als sponsor mee te doen en uw business te presenteren.

Geïnteresseerd? Er zijn verschillende sponsorpakketten mogelijk, ook op maat. Mail voor meer informatie naar info@eindhovenculinair.com of download hier de sponsor brochure. Buiten Gewone Exposure verzekerd.

Vrienden van Eindhoven Culinair
Naast de belangrijke sponsors zijn er de ‘Vrienden Van Eindhoven Culinair’. Deze snel groeiende groep biedt spontaan een vorm van financiële ondersteuning die qua hoogte is te overzien. Dankzij deze betrokken Eindhovense ondernemers en particulieren blijft Eindhoven Culinair een topevenement waarop we trots mogen zijn.

Wilt u Eindhoven Culinair ondersteunen? Vraag ons informatiepakket aan en word Vriend van Eindhoven Culinair, info@eindhovenculiniar.com of download hier de sponsor brochure.

Word Vriend van Eindhoven Culinair

Wilt u ook het evenement ondersteunen? Vraag ons informatiepakket aan en word Vriend van Eindhoven Culinair. Download hier de sponsor brochure.

Vrienden van Eindhoven Culinair
Baroli
Denote Accountant | Fiscalist
IAK Verzekeringen
LICHT op Eindhoven
Louwers Daken
Neptunus tenten
Peeters Onroerend Goed
PIONmedia
Pullman Eindhoven Cogagne
Q Bedrijfslocaties
Van Hoof en Van Hoof Produkties B.V.